"HVAD ER DET, DU HAR I HOVEDET, CAROLINE?"

SHOPPEFRI MAJ, DERFOR…

… kom jeg lige til at maxe ud her på april måneds sidste dag med hele TO nye sæt gummisko. Så er der i hvert fald ikke nogen, der kan put the blame on me, når kalenderen i morgen slår 1. maj, og jeg sætter gang i shoppefri maj. For som overskriften indkapsler, har jeg nemlig gået og overvejet at holde helt igen med at shoppe i maj måned. I forvejen er mit shoppeforbrug dalet en del i 2019, men jeg har også været heldig at finde nogle afsindigt gode loppefund i Paris samt været til et allerhelvedes godt lagersalg med mit gamle arbejde, Second Female, hvor jeg for en bette skilling fik helt ny garderobe.

Jeg ved, det tangerer lidt til dobbeltmorale, at jeg opmuntrer til shoppefri måned og dagen inden shopper hele to nye pedaler. Men jeg gør det – for en god ordens skyld – ikke for at være hellig! I stedet er det bare fordi, jeg egentlig godt ved, jeg ikke behøver noget materielt i mit liv lige nu. Jovist, det ville være lækkert med en masse nyt. Men jeg behøver det jo ikke. Jeg skal nok klare det. Derfor tager jeg også på loppemarked om et par uger, hvor jeg sælger ud af garderoben. Jeg skal nok fortælle mere om det snart…
Men hvis du har lyst til at være med på udfordringen, synes jeg da, du skal give it a go! Og jo jo, du må gerne tage ud at spise og tage i Bonbonland med familien osv. Men jeg anbefaler, at man lader kortet blive i pungen, når du passerer Strøget, eller hvor du ellers falder i. For jo, selvfølgelig har du et fint sæt tøj til at tage på til middag på fredag. Og det samme gælder lørdag.

Well, back to the shoes…

  1. Der skete simpelthen det, at der jo var release på den nye Naked x Nike P-6000 i lørdags. Og som navnet røber pretty much, er det et eksklusivt samarbejde indgået imellem Nike og Naked, som er min foretrukne sneakerpusher for os, kvinder. Det betyder også, at skoen udelukkende er til at få fingrene i i Nakeds egne butikker. Så da Naked svarede mig på Instagram, at de havde nogle få stykker tilbage i 38,5, skulle du se mig ræse ind på Pilestræde, som var der ikke en dag i morgen. And I got it!
    Så hvis du har planer om at skulle gafle dig et par, så skal du være hurtig. De er i øvrigt pt. kun til at købe i butikkerne. Så på med de hurtige hjul, hvis de lyngule plader skal blive dine!
  2. Men de gule var ikke nok. Jeg kom altså også til at tage hjem med et eksemplar af  New Balance X608DJ1. Jeg forelskede mig egentlig i dem for et par dage siden, da jeg sad og kiggede efter de gule, men slog dem af ren og skær fornuft ud af mine tanker. Da jeg så stod over for dem, var det hovedkulds kærlighed. De skulle (også) være mine. De sgu da meget fede, synes du ikke?
  3. Det sidste par, jeg havde et godt øje til, var og er New Balance 878TCA. Men nok må være nok. Og jeg har i forvejen hvide skøjter. Godt nok ikke med gule detaljer, meeeen der slog det mig, “styr dig, Caro”. Og så havde jeg heller ikke plads på cyklen til 3 par. 

Ikke desto mindre kan jeg slet ikke vente til at flashe mine to nye sæt damer! Hvilken model er din favorit??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"HVAD ER DET, DU HAR I HOVEDET, CAROLINE?"