TUREN GÅR TIL PARIS

GØR NOGET GODT FOR DIG SELV

Det er vidst ingen hemmelighed, at jeg til tider lever et liv i overhalingsbanen. Derfor går det også nogle gange lidt hurtigt, når det kommer til.. ja faktisk stort set alt. Madlavning, kan jeg dog godt afsløre, ryger direkte ind på en top 3 over daglige gøremål, som jeg springer let og elegant henover. Altså på den måde forstået, at jeg ikke står og bakser med potter og pander selv – for mad får jeg riiiigeligt af! Men jeg er nok bare hende, der køber en fryseret, en færdigblandet salat, thai-takeaway, pizza eller tager rester med hjem fra jobbis. Og står jeg endelig en sjælden gang selv i køkkenet, sker det 99% ud af gangene, at jeg laver min hofret, boller i karry. Den tager til gengæld også kegler!

Men når man som jeg vælger de lidt nemme løsninger, så er det heller ikke altid, at måltidet lever helt op til kostpyramidens anvisninger. Og det ikke godt for sådan én som jeg, der i forvejen døjer lidt med en mave, som ikke makker ret. Jeg er nemlig laktoseintolerant, hvilket betyder, at hvis jeg får noget med mælkesukker, så slår hele mit mavesystem koldbøtter. Så tænker du nok, at det bør nemt for mig at holde nallerne fra det. Men det kan jeg bekræfte, det ikke er! Jeg er aldrig rigtig røget med på soya-, havre-, mandelmælks-vognen, da jeg simpelthen ikke synes, det smager lige så godt i kaffen! Og ligner jeg vel én, der kan sige nej til is eller en franner med pikantost? Nej.

Så du kan jo nok læse, at min mave er udsat for lidt af hvert – dog rigtig meget fra junk-skuffen. Derfor gjorde jeg i sidste uge noget særdeles godt for mig selv – noget, som jeg egentlig havde troet, jeg aldrig skulle gøre igen; jeg hoppede på juicekur sgu.

Anna + Juicen

Sammen med en kollega hoppede jeg på en 3 dages juicekur fra Anna + Juicen, som ligger på Istedgade. Jeg skal være ærlig og sige, at forløbet var med lige dele glæde og frygt. Glæde fordi jeg vidste, det ville være godt for mig. Frygt fordi jeg ELSKER mad! Men lad mig starte med konklusionen; det gik faktisk over al forventning. Det var selvfølgelig svært til tider, og jeg nåede da også både at slikke på en pizzaskorpe samt et stykke chokolade, men det var overall et positivt forløb. Både fordi de fire daglige juice + et ingefærsshot + en suppe smagte virkelig mums. Derudover var jeg fuld af energi, jeg sov som en drøm, jeg fik ikke hovedpine som frygtet, min mave var ikke oppustet og jeg følte mig helt tilpas i min krop. Det er altså mange faktorer at kunne hakke af, som jeg seneste lange stykke tid har haft følt.
V-I-D-U-N-D-E-R-L-I-G-T!

Det er vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke har haft gjort det for at tabe mig! Det siger forhåbentlig også lidt sig selv, at 3 dage med udelukkende væske, ikke udgør det oplagte vægttab. I stedet har det været med fokus på at fylde tanken med gode vitaminer og nærende ingredienser samt at detoxe min krop fra alverdens crap, som jeg har haft fyldt den med. Og så er det da også en bonus, at det skrumper mavesækken en smule, således jeg ikke kører madmængder ned for 2-3 personer…

Hvis du har lyst til at treate dig selv med en velsmagende 3-dages juicekur, så kan du læse mere om den her samt bestille kuren. De er skide søde dernede! Er du mindre eller mere modig, kan du også gå med en 2-dages eller en 5-dages juicekur! Du kan finde den fulde oversigt her.

For at slutte forløbet af med manér, rundede jeg af med min favorit ansigtsmaske, Advanced Night Repair, fra Estee Lauder, som du kan finde her. Den er virkelig fugtende og kan i samspil med juicekuren give et kæmpe boost til din forårshud. You should try it!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUREN GÅR TIL PARIS