HUN ER TILBAGE!

TUREN GÅR TIL PARIS

Som varslet har jeg jo givet dig hjemmelektier for. Jeg er nemlig et kussehår fra at sætte kurs mod Paris, kærlighedens by, eller hvad den ellers er kendt for. Personligt husker jeg den for at have en hel del sigøjnere. Men måske er det bare mig. Sidst jeg var der, var på min fødselsdag i slut oktober-start november for ca. 5 år siden. Det var gråt og koldt, og modsat rigtig mange andre havde jeg ikke den samme optursfølelse, som jeg fx havde efter at have været i New York. Men jeg tror og håber på, at oplevelsen er anderledes denne gang.
Nu tænker du sikkert, “hvem mon Caro skal afsted med?!”. Du kan bare sænke øjenbrynene igen til normalhøjde. Det er såmænd “bare” med min mor og lillesøster. Faktisk er det en fødselsdagsgave, jeg gav til min mor, da hun fyldte 50 år. Og i år fylder hun 52. Så det var vidst på høje tid, jeg fik fingeren ud. Men turen falder på bedst mulige tidspunkt – både af helt familiære årsager, men også bare fordi jeg trænger overordentligt til at komme væk! Nu skal jeg jo nødigt lyde bitter, men det har da naget mig en my at se alle rejse om på den anden side af jorden til enten Thailand, Bali eller Dubai, når nu jeg selv har siddet herhjemme med mine leverpostejsmadder og uldsokker…

Nå. Nu til det, det handler om. Jeg er egentlig bare hamrende interesseret i at høre om alle dine bedste tips til spisesteder og shopping i Paris. Jeg er særligt nysgerrig efter de steder, som ikke er de typisk opreklameret steder som fx interiørbutikken, Merci, eller macaroonsbiksen, Ladurée. Så jeg efterspørger altså tips og go-to spots fra kenderne. Ligger du inde med nogle af dem? Det skal dertil siges, at jeg er nede med, at jeg skal spise falafel i Jødekvarteret – jeg er jo ikke helt fra den 😉 Men derudover kunne det fx være seje secondhand butikker og morgenmadssteder (læs: jeg elsker egg benedict!!! og crossainter, og pandekager og vafler og jeg kunne blive ved).

Så smid rigtig gerne en kommentar herunder, hvis du vil delagtiggøre mig i din frankofile pariserhorisont. Og så lover jeg at forfølge sporet!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUN ER TILBAGE!