FALDER DU OGSÅ FOR IDIOTER?

HUN ER TILBAGE!

Hej venner! Nå men altså, det er jo ikke ligefrem første gang, jeg er ud og ind af denne kanal. Men hvis du gik og troede, at sådan en blog ikke er en tidsrøver, så kan du godt tro om igen. Det er i den grad en tidskrævende affære sådan at skrive dagbog og holde dig opdateret i min dagligdag foruden det, jeg i forvejen forsøger at gøre på Instagram. Jamen det er hårde tider at være influent i, kan du tro. Og når der så samtidig sker lidt af hvert i privaten og et travlt program presser på oveni hatten, så løber tiden fra selv den bedste. Det har jeg måtte sande. Men nu er jeg altså tilbage. Guderne må dog vide for hvor længe… Så lad os da bare nyde det her og nu.

Men hvorfor er jeg så det – altså er tilbage? I bund og grund er det fordi, jeg den seneste tid har erfaret og oplevet nogle forskellige ting i mit liv, som jeg har en inderlig lyst til at dele med dig. Både fordi jeg som person er dårlig til at holde mine tanker for mig selv (medmindre det er hemmeligheder selvfølgelig, det klart). Men det handler lige så meget om vidensdeling – hvad end det omfatter juicekur, besparelser i privatøkonomien, mit kærlighedsliv (som i øvrigt stadig er på nulpunktet), ged i familieidylen, at lide af en f***ing irriterende hudsygdom OG samtidig have sart mave tillige, at træne uden røven bliver større men alligevel sætte sig nye mål som den fitnessminister, jeg nu er osv. osv. Jeg har sgu mange ting på hjertet, venner. Men det handler lige så meget om – i tide og utide – at spørge dig til råds. For jeg elsker at blive klogere, såvel som jeg også elsker at være i rum med inspirerende, hjælpsomme og arbejdsomme mennesker, som altid har overskud til at være der for andre. Mit mål i livet er i hvert fald at være det i så vidt et omfang, det kan lade sig gøre – og så tilsat et ordentligt los humor. Vi kommer jo ikke igennem det uden at kunne smile af det hele, vel?

Så læn dig tilbage, slå håret ud og tag imod med åbne arme, hjerte og sind. Men bliv nu ikke alt for opstemt og forlang af mig, at jeg smider 2-3 indlæg afsted om dagen. Jeg skal jo have tid til at passe alle mine kærester (som der jo er nul af) og min evige trang til mad og drikke. Er vi enige? Godt.

Ps. Du kan allerede godt begynde at finde dine bedste parisertips frem – undertegnede rejser nemlig mod 18 grader, “bonjour” og crispy crossainter om ganske få dage. Så hvis du har nogle go-to steder, fyr løs!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FALDER DU OGSÅ FOR IDIOTER?