ET NYT KAPITEL

FÅ LEVERET DIN MAD TIL DØREN MED RABAT

Det er ikke fordi, jeg i dag deler en sensationel verdensnyhed til folket. Men ikke desto mindre er det altid dejligt med et lille tip til, hvordan du kan spare penge på din frokost eller aftensmad, helt uden nærmest at gøre noget. Det eneste du skal gøre er at smide dig på sofaen, åbne din WOLT-app, klikke på det mad du ønsker at få leveret og indtaste rabatkoden “CAROBERG“. There you go. Så får du nemlig 50 kroners rabat på din første woltbestilling. Selv tak!

Hvis ikke du kender WOLT, så kommer her en lille beskrivelse:

WOLT fungerer pt. i København, Lyngby-Gentofte, Odense og Aarhus. Når/hvis du henter app’en, skal du indtaste dine oplysninger, og du vil herefter blive eksponeret for en masse lækre takeawaysteder nær dig. Jeg bor personligt i København, og derfor kan jeg få leveret mad fra alt fra Maui poke, Pasta du Nord, Meyers Deli, Jagger, Pasta la Pasta, McDonald’s, Simple RAW, Nicecream og mange andre steder! Når så du har bestilt din mad, kan du følge den hele vejen, til leveringen er ude foran din dør (det er særligt smart, hvis du lige skal nå ned og blande slik) 🙂

Jeg har benyttet app’en op til flere gange og eeeeeeelsker den! Bon appetit <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET NYT KAPITEL