JEG SÆLGER UD!

ET NYT KAPITEL

Så for saaaatan, today is the big day! Frk. Bergman fylder nemlig intet mindre end 27 af de lange. Og så på selveste Halloween. Om jeg kan mærke det? Næ. Om jeg har det underligt med det? Tja. Hvorfor? Fordi jeg med 27 år i bagagen vel gerne vil føle, at jeg har styr på mit liv, og dermed kunne sætte hak ved et eller flere eksistentielle bullet points såsom kæreste, lejlighed, børn, karriere mv. Og jo jo, jeg er da smadder glad for mit job – men jeg har da ikke toppet endnu! Mærk dig mine ord. Og så er det vel også et sandt faktum, at jeg med sneglespor nærmer mig det skarpe hjørne, 30 år. Det har jeg det fandme mærkeligt med, undskyld mit franske.

Når den bette livskrise så er luftet, har jeg ikke en større legit årsag til at panikke. Jeg er jo sund og rask, jeg hygger mig, jeg har endnu ikke fået Botox for at kontrollere rynkerne i ansigtet, jeg har stadig plus på kontoen (der er jo lige kommet løn), min familie kommer og fejrer mig lørdag, og jeg skal fejres af mine dejlige venner hele dagen <3 Så i bund og grund er jeg glad og tilfreds med at tage hul på et nyt livsår med mange flere optursoplevelser med mine yndlingsmennesker. Jeg slår i hvert fald håret ud og læner mig tilbage klar til at nyde turen.

Trods min fødselsdag hvert år er faldet sammen med den amerikanske mærkedag, har jeg aldrig været klædt ud! Men det stopper i år. Efter arbejde skal jeg først spise med 7 af mine bedste venner på den nye Frankies Nørrebro, som er Madklubbens nyeste skud på stammen og eftersigende en sand pizzahimmel. Derefter ræser jeg videre til halloweenfest på Dandy. Kan du gætte, hvad jeg skal være klædt ud som? Et lille tip: kat.

Det korte af det lange er, at jeg smider 100 kroner på, det bliver den bedste fødselsdag i år!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG SÆLGER UD!