LIGE MED BEGGE BEN I GUCCIFÆLDEN

JEG SÆLGER UD!

Hej venner! Ved I hvad? Det slog mig, at når nu jeg har kanalen her – trods den stumme stilhed – tænkte jeg, at det alt andet lige ville være simpel idioti ikke at flage, at jeg vil være at finde på Remisen nu på lørdag kl. 10-16. Til de der sidder og tænker “Remisen?! Who dat?”, så er det lige ved Trianglen på Østerbro i København.

Formålet er simpelt: jeg sælger ud af hele min garderobe, og du skal købe den! Hvorfor? Jamen sgu da fordi jeg skal købe nye klæder og sko, stupid you 😉

Jeg har fundet masser af farver og print og generelt bare dødlækre varer frem. Og jeg kan garantere, at jeg ikke har været nærig med at pakke ned! Jeg medbringer nemlig hele 3 flyttekasser, 3 store sække med sko i alverdens afskygninger, masser af beautyprodukter, vinterjakker, smykker, hatte osv. Så kom endelig forbi og lav århundredes røverkøb. Du vil kunne finde en masse items fra Second Female, Just Female, H&M, Ganni, Envii, Adidas, Puma, Givenchy osv. osv. Og til de ekstra nysgerrige kan jeg berette, at tøjet primært er størrelse small og medium, mens pedalerne er størrelse 38-39.

 

Så hvis ikke du har for ondt i håret af tømmis på lørdag, så vil jeg glæææææde mig som et lille barn til at hilse på (og ikke mindst flå dig for moneys haha) <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIGE MED BEGGE BEN I GUCCIFÆLDEN