MANGE HAR EFTERSPURGT..

FOR FØRSTE GANG I 10 ÅR…

img_2768

img_2765

Reklame for HAIRCARE

Jeg tror ikke, det er helt galt, hvis jeg udtaler, at jeg for første gang i knap 10 år render rundt med en velplejet, sund manke. Og tro det eller lad være, men det gør altså noget ved los selvtillidos. Jeg bliver dog nødt til at sige, at det ikke er kommet helt uden kamp. Men det skyldes primært 3 ting;

  • Jeg tog en beslutning for et par år siden, om at jeg ikke længere vil farve hår. Til de, der skulle være i tvivl – JO det har medført dybe suk og utallige ture ned i Matas for at kigge på hårfarver, men uden at jeg nåede til kassen med hårfarven under armen.
  • Jeg forsøger så lidt som overhovedet muligt at bruge varmeredskaber i mit hår. Mit hår er egentlig lige dele glat og krøl, så jeg kan tit slippe afsted med at sætte en hårklemme i, eller bare feje det lidt til siden. Så ruller bussen.
  • Og så har jeg de sidste 3 måneder spist kosttilskudet, HAIRCARE, som jeg lige skal love for, har givet de mørke l0kker masser af shine og styrke!

 

Egentlig er jeg ikke den store vitaminpille-pige (det lyder også for usexet til, at nogen har lyst til at være det egentlig)… Men når det kommer til mit hår, er jeg meget opsat på at have et sundt og velplejet look. Det skyldes nok, at jeg hele mit liv har rendt rundt med noget tørt hø af en manke, som jeg samtidig har haft farvet i alle regnbuens farver. Så NU skulle det saftsusme være! Og der har dette kosttilskud hjulpet mig godt på vej. HAIRCARE-pillerne består nemlig af (blandt andet) ølgær, som er historisk kendt for at være godt for hår, hud og negle. Derudover består kosttilskuddet også af hirse, biotin, selen, zink og kobber. En kampdygtig kombi til at få sat fut under lokkerne!

Hver morgen har jeg skyllet 2 vitaminpiller ned som sidevogn til min morgenmad, for på den måde at tilføre næring til hårrødder og -spidser. De smager ikke af det store, hvilket gør det nemt for de fleste at indtage pillerne.
Så hvis dit hår også trænger til et sandt kærlighedsboost i denne vanvittige sommervarme (som forhåbentlig varer ved), så er det med at få implementeret kosttilskudet i dit morgenritual. Det er noget, der batter!

Netop nu kan du købe HAIRCARE kosttilskud med fri fragt til en værdi af 199 kroner. Normalprisen er ellers 299 kroner. Så skynd dig at købe dem! Det gør du lige her: HAIRCARE KOSTTILSKUD.

 

img_2767

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MANGE HAR EFTERSPURGT..