NU MÅ DET VÆRE MIN TUR TIL AT FINDE KÆRLIGHEDEN

MANGE HAR EFTERSPURGT..

Nogen vil jo argumentere for, at det at have en blog, går ud på at dele ud af nyttige staldtips og vigtig viden. Og nu har jeg fået en del henvendelser fra jer, der har læst mit indlæg og set min video om Happn (ellers se her), som gerne vil vide hvor min hvide – men endnu vigtigere, billige – off-shoulder top er fra. Og here it comes; den er fra H&M og koster sølle 129 bananer. Jeg har set den i flere butikker for nylig, men ellers er den til at købe lige her.

Personligt har jeg haft stylet den som modellen med både denimjeans, nu hvor det er blevet lidt køligere. Men da solen stod på sit højeste, var den super fin med denimskirt og sneakers. Go get it sister!

2 kommentarer

 • Jeg røg sgu direkte i fælden, Caro. Nu har jeg købt den – og du har officielt influeret mig til køb TO gange på en uge!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carobergman

   Det gør mig sgu så glad at vide Ninafisen! Der er pludselig en mening med livet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU MÅ DET VÆRE MIN TUR TIL AT FINDE KÆRLIGHEDEN