MIN HUD ER GLAD FOR

NU MÅ DET VÆRE MIN TUR TIL AT FINDE KÆRLIGHEDEN

Reklame for Happn

Kender du det, når det føles som om, man bliver ramt af et lyn fra en skyfri (bogstavelig talt skyfri med det vejr vi ruller med for tiden) himmel? Det skete for mig for cirka 1 måned siden, hvor – hold nu godt fast – tanken om at være klar til at få en kæreste sneg sig ind på livet af mig… Du læste rigtigt. Og mig som ellers har gået og prædiket om først at skulle have en kæreste i 2020. Well, det er måske også stadig tilfældet, at det kommer til at være sådan. Men jeg har tænkt mig at tage kampen op. Og ingen kamp uden våben! Derfor har jeg allieret mig med Happn – the grand old datingapp anno 2018. Happn gør det jo muligt at komme i kontakt med personer, man har passeret på sin vej. Så hvis jeg har passeret en yderst smuk fyr nede i Rema, fitten, cykelstien, bodegaen, kebabben eller andre steder, kan jeg hoppe ind på app’en, finde lækkerbiskenen, give ham et like og håbe på han gør det samme med mig, så vi kan begynde at skrive sammen.

Men hvad sker der Caroline?

Det er jo ikke sådan, at jeg fra den ene dag til den anden er blevet ramt af amors pil. Og det er for den sags skyld heller ikke fordi, jeg har kysset frøen endnu. Men jeg kan mærke sådan en følelse af manglende tosomhed i mit liv. At have en person jeg kan dele dagsdrømme med, én jeg kan spise spagetti kødboller med, én jeg kan opleve verden med, én jeg ikke kan stoppe med at tænke på ligegyldigt hvor meget livet ellers presser på i begge ender, én der kan give mig sixpack af grinekramper (så sparer jeg også en tur i fitten), og jeg kunne blive ved. Du ved jo godt, hvad jeg mener. Og så er jeg da også sikker på, at min far vil elske, jeg hiver én med hjem, han kan tale om bold med. Det gider jeg i hvert fald ikke.

Hvad siger veninderne?

Som jeg nævner, har jeg ikke fundet the one and only charmebøf. Endnu. Derfor har jeg teamet op med nogle veninder for at høre, hvad jeg hidtil har gjort galt, og hvad jeg bør gøre. Nuvel, jeg heller ikke har søgt kærligheden målrettet de seneste 15 måneder. Men jeg har da fået et par rap over nallerne. Det skal jeg da ærligt erkende. Så dommen lyder altså:

“Du falder tit for udseendet; “Ej hvor er han smuk, ham vil jeg have”. Du kender ham fra sociale medier, men er god til at approache ham i nattelivet gerne med en drink eller to indenbords. Du falder tit for ham der står i spotlyset, der kan lide at blive hørt og set. Han falder for dig, fordi du giver ham modspil og udfordrer hans plads i rampelyset med en lidt flabet, jordnær og humoristisk tilgang. Og sexet selvfølgelig også. Han vil gerne lave sjov og ballade… elsker at gå ud de rigtige steder.  Han vil ikke have én kvinde. Han vil have mange.”

Tak for kaffe. I stedet mener mine veninder, jeg bør:

“…falde for en fyr vis hobby er andet end at stå på klubben nat efter nat. En der leder efter en kvinde at slå sig ned med. Men inden der kommer børn og hus på agendaen, vil han ud og rejse verden tynd – og der skal du med. Du skal have en mand der får dig til at føle dig tryg og elsket. Han vil forkæle dig og værdsætte alle de mange værdier, som du besidder. Han er smuk, og du tænder på ham. Men for hver dag der går, finder du ud af, at jo bedre du lærer ham at kende, desto mere bliver du forelsket i hans personlighed, og det overskygger hans smukke ydre. Du er god til at finde fyre ude i det fysiske rum, og det gør du også med din drømmefyr.”

Okay så.
Så altså, udover jeg blev lidt rørstrømsk, da jeg hørte deres kommentarer, hæftede jeg mig ved to ting; jeg kender ofte fyre fra sociale medier, men jeg er god til at finde dem i det fysiske rum. Hvis ikke det rimer på Happn, så ved jeg sgu snart ikke… Og når nu jeg bør finde min kommende kæreste alle andre steder end på klubben, så er det jo genialos med kærlighedsapp’en, der kan hjælpe mig med at spore mig ind på min næste store kærlighed. Rygtet siger i hvert fald, at mange finder deres drømmepartnere derinde. Så hvorfor burde jeg ikke også? Eller dig for den sags skyld.

Så hvad venter vi egentlig på?? Hop ind i kampen sammen med mig for at finde kærligheden! Du kan downloade Happn her. Måske ses vi derinde?… altså hvis altså du er en fyr 🙂

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN HUD ER GLAD FOR