Lidt luksus i hverdagen på 0,5

MIN HUD ER GLAD FOR

Det kan godt være, jeg elsker sommeren for stort set alt, den har bragt. Let’s face it – den er nok ved at være et overstået kapitel. Men der er ét område, som bliver ved med at drille mig år efter år, hvis solen får lov at være på overarbejde, som den har været i år. Og det område er min hud i ansigtet.

Jeg overdriver jo nok ikke, hvis jeg siger, jeg fra fødslen har fået serveret en god portion fregner. Men nogle gange strejfer tanken mig, at jeg i virkeligheden burde være født rødhåret. For jeg har nok kongeriget Danmarks sarteste hud. Den bliver typisk meget rød bare af, jeg tænker på solen, hvilket i tide og utide ender ud i en solid omgang soleksem. Og det har jeg faktisk lidt af de seneste 3 uger. Primært på hagen og fra venstre side af næsen ud på kinden. Nu tænker du sikkert “Arh Carobaro, mon ikke det bare er bumser?”. NOPE! Jeg kan min forskel på en god bums til de tørre, kløende plamager, der har drillet mig. Så jeg har den seneste tid afprøvet forskellige cremer og skønhedspleje, som har kunne hjælpe mig med at få bugt med det djævelsk skidt. Og nu har jeg fundet vinderen. Eller rettere sagt vinderne…

Det er det økologiske skønhedspleje EVOLVE ORGANIC BEAUTY, der har fanget min opmærksomhed. Foruden alle deres produkter er proppet til renden med naturlige, veganske og økologiske ingredienser, så er priserne også til at dreje. Jeg er nemlig langt fra typen, der er villig til at spendere dyre domme på hudpleje – det kan jeg altid gøre, når jeg bliver ældre.

Jeg har haft fingrene i alt fra deres rensegel til fugtighedsmaske, og i løbet af ganske få dage er mine ultra tørre områder begyndt at mindskes, og min hage ligner i mindre grad hakkebakkeskoven i fuld flor. Det er der altså ikke nogle andre cremer/olier/serums, der har formået. Jeg har brugt følgende produkter i min skønhedsrutine morgen og aften:

Gentle Cleansing Gel (219 dkk): rensegel med økologisk olie fra baobab-træet, der beroliger og fugter. Rensegelen blandes med vand og bliver til en cremet rensemælk. Den kan købes her.

Organic Beauty Hyaluronic Serum (299 dkk): fylder hudens fine linjer ud og modvirker rynker ved hjælp af økologisk granatæble-ekstrakt. Den er god til normal til tør hud, og kan købes her.

Organic Beauty Daily Renew (249 dkk): dagcremen indeholder arganolie, som gennemfugter og beskytter huden hele dagen. Den allergivenlige creme dufter fuldstændig vidunderligt af vanilje og kokosnød, og kan købes her.

Organic Beauty Radiant Glow Mask (249 dkk): består af kakaobønner og ler, der fornyer og renser, mens kokosnød polerer huden silkeblød. Masken dufter af sød vanilje og kan købes her.

Miracle Facial Oil (299 dkk): olien er særligt god til tør og moden hud, da den er virkelig plejende og nærende grundet indholdet af økologiske olier. Jeg har virkelig været glad for den, og du kan købe den her.

Jeg kan altså på det groveste anbefale produkterne fra EVOLVE; særligt hvis du som jeg sætter pris på en fair pris, at det skal leve op til alle krav ift. allergier, økologi og miljøet, og det samtidig gerne skal dufte fantastisk. Vil du dog gerne lige have snuden nede i bøtten, inden du klikker produkterne hjem på hylden, kan kan du finde den nærmeste forhandler lige her. Smart, ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt luksus i hverdagen på 0,5