DET KAN GÅ OP OG NED

Lidt luksus i hverdagen på 0,5

ig_feed1_carobergman

ig_story1_carobergman

Reklame for M3 Panel

Holá sisters! Skulle vi nu ikke lige bruge en hyggestund på at nyde det helt igennem sublime sommervejr? Personligt bruger jeg hvert enkelt lille øjeblik på at suge solens stråler, så absolut ingen er i tvivl om, hvem der er den egentlige  soldronning her i landet. Jeg sidder sågar med benene ude ad vinduet på min arbejdsplads, spiser mine rugbrødsmadder til frokost udenfor og crasher – så vidt det er muligt – alle mine venners altaner. Et stort tak til de forulempede, skal der lyde.

Mens jeg så sidder der i solen, har jeg fundet en effektiv tidsrøver, som er en win-win for alle parter (særligt mig – og det kan blive dig). Tidsrøveren er – foruden rosé og Instagram – app’en M3 Panel. Kender du den? Hvis ikke, så hold fast:

M3 Panel er i bund og grund en portal fuld af spørgeskemaundersøgelser – det være sig inden for diverse områder; alt fra dyr, miljø, kultur osv. Ved at oprette en profil og besvare spørgeskemaer, kan du optjene point, som du så let som ingen ting kan bruge til at shoppe for. Det lyder vel ikke så tosset? Du kan blandt andet shoppe ting til hjemmet, en tur på McDonald’s (så er næste date hjemme), gavekort til Netto, legetøj, smykker og meget andet. Personligt har jeg set mig lidt lun på et par æggebægre fra Royal Copenhagen og skærebrættet fra Trip Trap, som set nedenfor.

Så hvis du sidder og har lidt tid, du skal have slået ihjel, du er fattig studerende som egentlig bare gerne vil have råd til mere rosé i den bagende hede, du trænger til en lille me-myself-and-I-treatment, eller du måske ikke har fået købt fars-dags-gave, så er det bare at gå i krig. Det eneste det kræver af dig, er tid – og det har man altid. Samtidig betaler M3 Panel fragten for forsendelse af din gave. Så tag lige og kom i gang her.

M3 Panel findes både som hjemmeside og som app.

img_3352

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET KAN GÅ OP OG NED