VIL DU FESTE MED MIG?

DET KAN GÅ OP OG NED

img_2770

Hej vennerne! Det er vist ikke i overkanten, hvis jeg siger, at det er ved at være et stykke tid siden, der har været lyd her på stadion. Men ikke desto mindre så flager jeg nu – ikke på halvt, hvis nogen skulle være i tvivl. Jeg har alle dage haft lovet mig selv, at jeg kun skulle have bloggen og fremtrylle skriverier, når og hvis det ville være sjovt. Og ikke mindst med det udgangspunkt, at der skulle være tid til det. Og til det må jeg bare sige; det har der ikke været på det seneste. Tværtimod. Jeg kunne snildt tage vandrepokalen for travleste kalender til dato, og der har – som kirsebærret på toppen – også været en masse personlige bøvlerier, som har taget luften af ballonen. Måske kommer jeg ind på det en dag. Måske ikke. Men det har i hvert fald gjort, at jeg har hængt lidt i bremsen, og i stedet har jeg prioriteret mine venner i stor stil, serien “White Collar”, og så er jeg drød-edme blevet hende, der går i seng kl. 22 for at stå op og træne 5:30 i hverdagen. Det sker i hvert fald nogle gange.

Du må dog ikke blive urolig over, hvorvidt jeg har nydt tilværelsen på det seneste. For det har jeg! Det kan både min lever, bankkonto, venner, lejlighed, fregner og alt andet, der går ind under kategorien “Caroline Bergman”, skrive under på. Så jeg gør altså stadig alt, hvad jeg kan for

 • ikke at lave mad hjemme
 • at få sol på mine fødder som under ingen omstændigheder vil tage imod farve
 • at drikke rosé selvom kalenderen siger mandag
 • at give den en skalle på los arbejdos
 • lige at skrue lidt ned for mit forbrug i butikkerne rundt omkring i byen
 • ikke at få en kæreste før året hedder 2020
 • at slå verdensrekorden i at have drukket flest islatte
 • at have flere fregner end nogen anden jeg kender
 • at ligge i top 3 over hurtigste kvindelige cykelryttere på Nørrebro
 • at være den bedste ven for hele min telefonbog
 • at overtage verdensherredømmet på enten den ene eller den anden måde

img_2769 img_2771

Så alt i alt er der absolut intet at være urolig over! Undertegnede hygger sig, og jeg kan lige love dig for, at jeg går en god tid i møde. Gør du også?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIL DU FESTE MED MIG?