BABY I'M HOME!

VIL DU FESTE MED MIG?

img_5183

Reklame for YOLO

Trods jeg i går aftes styrtede i al hast på min opgangstrappe, og jeg derfor i skrivende stund render rundt med hævede blå læber, blå hage og en højre kind der ligner, at den har været med i et trafikuheld, så skal jeg saftsusme i byen i morgen med damerne. Altså i morgen, fredag. Der skal mere end et lille styrt til at slå mig ud!
Men efter alt at dømme, så bliver det ikke en helt almindelig bytur… Jeg skal nemlig afprøve app’en, YOLO – en app, der blander dating, nye bekendtskaber og fest. Kender du den? Ellers kommer her YOLO for dummies:

Først og fremmest skal du få hentet app’en omgående! Det gør du selvfølgelig hos dine sædvanlige app-pusher, alt afhængig om du har iPhonos eller forræderen, Android. Så langt så godt. Derefter skal du smide et selfie op af dig selv på app’en. Det gør dig i stand til at swipe mellem potentielle dates/festbuddies, der (også) er på vej i byen. Dit selfie ligger kun oppe 1 time ad gangen, og når du får et match, har du og dit match 30 minutter til at kommunikere. Så her er det altså oplagt at aftale, hvorhenne i byen i mødes. Lyder det ikke lidt skægt?
Jeg glæder mig i hvert fald til at lege med det i morgen og håber på at møde nogen søde typer. 10hi f9s.

Hvis du mangler mere information om YOLO app’en, kan du finde det lige her. Ellers er mit budskab bare, at du får hentet den i en rygende fart, og så ses vi forhåbentlig derinde eller ude i natten, når damerne ellers har besluttet sig for, hvor turen går hen. Sidst men ikke mindst kan du være sikker på, at jeg nok skal holde min Instastory glødende i morgen aften. Så hold øje med @carobergman!

img_3835

Vi YOLOs ved!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BABY I'M HOME!