I'M OUT!

BABY I’M HOME!

img_5095

Guys, guess lige what. Jeg er hjemme fra Bad Gastein med alle lemmer intakte, uden en eneste ridse i lakken eller en eneste knogle i gips. Jeg er helt på månen over, det har kunne lade sig gøre. De der kender mig vil nemlig vide, at jeg er århundredes mest klodsede menneske. Så at jeg startede med to timers skiskole og så alligevel endte på sort pist, er en pragtpræstation i sig selv! Men nok om mit blær. Bad Gastein har været fuldstændig fantastisk, og det er ikke sidste gang, jeg er på skiferie!
Vi har spist wienerschnitzler i lange baner, drukket 100 weissbiers og jägerbombs (sidstnævnte tabte jeg ufattelig mange af ned over mine hvide skibukser – så kan du selv tænke dig til, hvilken urinfarve de havde opnået efter en uge), oplevet uovertruffenlige udsigter i op til 3 kilometers højde, danset til dakkedak-musik på Lederhosen og Silver Bullet – de garvede vil vide, hvad det er. Og så har vi bare hygget, ja vi har så.

img_4722 img_4720 img_4739Lige lidt til at klare de værste nerver i liften på vej op mod den sorte pist…

img_4970img_4944A HOLDET!

img_4716img_4819 img_4796 img_4571 img_4797Vi var 24 personer afsted, som alle boede i et hus i Bad Hofgastein. Det gav en mega fed energi, der omfavnede alt fra kodyle drukture og tanning sessions på altanerne til spilleaftener til langt ud på natten og hyggelige madlavningshold.

img_4734 img_4648 img_4965Der hersker ingen tvivl om, at jeg var turens mindst ruti skiløber! Til gengæld var stort set alle andre tæt på pro, kørte off road, kunne lave tricks og spiste sort pist til morgenmad. Men de var alle søde til at tage mig under armen og køre lidt ned i tempo. Også da jeg stod på 3. dagen og hyberventilerede på rød bakke og panikvrælede med tårerne løbene ned ad kinderne af ren skræk. Well, det var også længe siden, jeg sidst havde grædt. Så jeg havde godt af det.

Vi stod både på ski i Sport Gastein, der er kendt for deres brede pister, Bad Gastein og Bad Hofgastein. Egentlig kan jeg anbefale alle 3 steder, men Sport Gastein var virkelig noget særligt med klipperne, højden, de brede pister og den gode rom/kakao, der smagte af snøfler 🙂

img_4954Generelt er der bare pisse pænt alle vegne i Bad Gastein-området. Jeg kan særligt anbefale at leje en bil, som vi gjorde, og ræse rundt i området. Så vil du blandt andet køre forbi nogle smukke vandfald og generelt bare smukke naturområder. For mig, der bor i flade København, er det i hvert fald en anelse breathtaking at se så mange klipper, bjerge og bække, der changerer mellem hvidt, blåt og grønt. Og så har vi piger, der var afsted, talt lidt om at komme tilbage til sommer i en forlænget weekend, for at river rafte i området. Endnu en ting på min bucket liste jeg gerne vil have krydset af 🙂

img_5116Og så er der bare ingen ferie uden det obligatoriske last supper på enten Burger King eller Maccen.
Denne gang blev Burger King rippet for stort set én af hver!

Bon appetit og tak for denne gang, Østrig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'M OUT!