REALITY COMEBACK

HVERDAGENS (OG WEEKENDENS) HELTE

img_3507

Så det saftsusme freitag! Og i den anledning skal det handle om lidt dulletullebeauty-snak. Altså makeup. Altså mine helte i hverdagen. Altså lige fra foundation til mascara. Who’s in? Det hænder nemlig, at jeg bliver spurgt om, hvad jeg bruger af makeup – særligt til mine øjne. Så for at gøre det håndgribeligt og købebart for alle mand (eller kvinder er det jo nok), giver jeg et lille indblik i, hvilket makeup jeg bruger i dagligdagen og egentlig også i weekenden, når der skal makses ud. I weekenden får den bare lidt ekstra af det hele – som i aften hvor jeg skal til Hawaii-tema-fødselsdagsfest. Let the party begin!

Og så kan du jo altid lige læse, hvordan jeg får lange vipper her.

img_2229_facetune_19-02-2018-17-16-48img_4053

Helt lavpraktisk er jeg mest til brune og gyldne farver, da jeg synes, det komplimenterer mine grønne/brune øjne, varme glød, fregner og hårfarve bedst. Det gælder både i ansigtet og omkring øjnene. Jeg bruger eksempelvis aldrig en blush i lyserød/rød farvetone, lige såvel som at jeg aldrig kaster mig ud i øjenskygger, der afviger synderligt meget fra guld, kobber eller brun. Faktisk må du godt kalde mig tilnærmelsesvis kedelig, når det kommer til makeup. Men jeg nok bare typen, der dribler med dét der virker. Derfor har jeg eksempelvis også sværget til den samme mascara gang på gang, år efter år.

Hud

Foundation: The Body Shop Matte Clay Skin Clarifying Foundation
(lys: Tamerza Dune 026, mørk: Moluccan Nutmeg 055). Jeg tester netop nu den dækkende foundation fra The Body Shop. Jeg har både en lys og en mørk udgave, som jeg blander på min håndryg, inden jeg påfører den i ansigtet med min foundationbørste. På den måde har jeg altid en farvetone, der passer til årstiden. Jeg er helt vild med, hvor dækkende den er, og mit ansigt fedter ikke det mindste opad dagen.

Highlight & contour: NYX Highlight & Contour Pro Palette. Jeg sværger til denne palette anyday! Jeg købte den efter at have fået den anbefalet af to veninder. Og jeg må bare sige, at den er helt perfekt på kinderne i hverdagen, og i weekenden til at lægge skygger ved kæben, på næsen og ikke mindst som øjenskygge. Du kan nok se hvilke farver, der hitter ekstra meget. Den passer i øvrigt til de fleste hudfarver.

img_4048

img_4049

Øjne

BrynYoungblood Brow Artiste Dark. Jeg har aldrig været en haj til det med bryn. Tværtimod rendte jeg alt for længe rundt med et par meeeeget tyndtplukket striber over øjnene. Det fik mine veninder heldigvis lavet om på, da de forærede mig denne brynpalette fra Youngblood. Jeg bruger primært farven i midten til at fylde brynet ud med, mens den lyse er god til at omridse brynet.

EyelinerSephora Colorful Eyeliner (sort). Flydende eyeliner over øjet har været min ting siden folkeren, og den ting kommer jeg nok aldrig af med. Og når jeg tænker mig om, er det vist noget, jeg har fra min mor. Æblet falder ikke langt fra stammen… Egentlig synes jeg faktisk, at der findes et hav af gode flydende eyelinere. Men de seneste 3 gange har jeg købt denne fra Sephora, hvor penslen er tilpas blød og tilpas hård til at tegne stregen. Så den er klart en anbefaler, hvis du nænner at smide 120 kr. efter et par gode cat eyes 🙂

Vipper: L’Oréal False Last Telescopic. My one and only! Det ER og BLIVER den bedste mascara til mine lange vipper. Se også et eksempel på mine vipper her. Børstehovedet er lavet af blødt gummi og hverken klumper eller ødelægger dine vipper. Det er i hvert fald mine erfaringer. Du bør simpelthen afprøve den og se, om du ikke også har held i børsten 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERAimg_4053

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REALITY COMEBACK