FAVORITTERNE

REALITY COMEBACK

img_3547_facetune_25-02-2018-16-16-36
img_3536_facetune_25-02-2018-16-28-29

Trods et imponerende styrt ned ad min opgangstrappe i ædru tilstand, som har givet mig et sæt blå ben, og trods jeg har smidt mine vanter væk midt i den her vanvittige sibiriske kulde, så har jeg haft en helt igennem eminent weekend. Fredag var jeg til fredagsbar hos 2ndone ved deres PR bureau, Noise PR. Her fik jeg – udover bobler og kolde bajere – verdens pæneste bukser; nemlig de her sorte bukser med blondeeffekt forneden, som jeg luftede lørdag aften til fødselsdag for en af mine sødeste veninder. I den forbindelse må jeg lige undskylde for alle de pinlige videoer, der kom op på min Instagram i løbet af aftenen, hehe. Nå, men buksen kommer i butikkerne til april, og jeg lover at holde jer opdateret med links til den tid. Mine stiletter fra Valentino er købt i Birger Christensen, men kan også købes her. Toppen er netop købt i H&M og kan fås her i langærmet.

Men nu til dét, det egentlig handler om. Du gætter aldrig, hvad jeg skal i aften! Jeg skal genoptage min Paradise Hotel karriere efter en pause på 6 år, hvis ikke jeg tager meget fejl. Altså nu skal du ikke forstå det som om, jeg har været med før, eller at jeg er med i den nye sæson (guderne skal dog vide, hvor mange gange i min gymnasietid, jeg drømte om det!). Jeg har såmænd bare ikke set det i 6 år, og nu er jeg undehylme inviteret til snigpremiere på den nye 14. sæson ude på Crown Plaza. Jeg ved ikke helt, om jeg skal grine eller græde. For jeg er som udgangspunkt hverken den store fjernsynsseer eller realitysucker, og jeg havde nærmest sværget for mig selv, at jeg aldrig skulle se PH igen. Men virkeligheden er nok den, at jeg holder mig væk fra det, da jeg ved, at det er dybt vanedannende. Og nu ligger landet sådan, at jeg faktisk skal til at følge med i det qua mit job. Struggle is real. Så det jeg prøver at sige er, at hvis du har brug for et lille quickfix reality i aften, når du ligger krøllet sammen på sofaen, så bør du næsten holde øje på min Instabørge, @carobergman. Jeg lover at holde den glødende 🙂

Bonusinfo: Paradise Hotel starter i morgen, tirsdag. Og du kan se det gratis på Viafree her.

img_3537_facetune_25-02-2018-16-37-09

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITTERNE