VIL DU VÆRE INSTAGRAMMER? SÅ FÅR DU TRAVLT

FAVORITTERNE

img_3423_facetune_22-02-2018-13-52-47

img_3420_facetune_22-02-2018-13-55-57

Du har sikkert grublet længe over det spørgsmål, som jeg lige straks vil svare på for dig; “Mon Caroline er en sølv- eller en guldpige?”. Til det kan jeg berette, at jeg fuldt ud er en guldpige. Så skulle der sidde nogen hemmelige elskere ude på den anden side af skærmen, så skal i endelig ikke holde jer tilbage med at sende guld min vej.

Jeg er til gengæld typen, der altid går med de samme smykker og også gerne sover med dem. Måske en anelse kedeligt og kontroversielt sådan altid at have det samme på… Men sådan er jeg nok bare. Jeg har eksempelvis altid mine små PICO månestickers i, som du kan købe her. Ligeledes har jeg altid min kæde på med ‘C’ vedhænget fra Anni Lu. Den fås i alle bogstaver og med varierende stenfarver. Se alle Anni Lu vedhæng her.

Som noget helt nyt i min smykkesamling har jeg i sidste uge købt et par chunky hoops (også) fra PICO. Men det var ikke det eneste nye. Jeg fik også mit vedhæng fra Jane Kønig med teksten ‘Love to Love‘. Du kan læse om, hvordan jeg fik det her.

 

img_3413_facetune_22-02-2018-13-43-03

Jeg hører også til den efterhånden store pulje af kvinder, der ejer et armbåndsur fra gode gamle Daniel Wellington. Modellen jeg har, er dén der hedder Melrose. Jeg har valgt den med mindst skive, der måler 28mm. Uret minder faktisk jævnt meget om mit gamle Skagen-ur. Men eftersom jeg havde fået det af en gammel ekskæreste, havde jeg brug for at se på et ny. Kender du ikke det? 🙂

img_3419_facetune_22-02-2018-13-57-58

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIL DU VÆRE INSTAGRAMMER? SÅ FÅR DU TRAVLT