DUNJAKKEN LÆNGE LEVE

EN NY GAMMEL AFHÆNGIGHED

img_2548_facetune_04-02-2018-16-06-10

Man kan roligt sige, at Poké gik hen og blev et gastronomisk buzzword i 2. halvleg af 2017. Men det er heller ikke uden grund. For hvis man ligesom jeg er vild med fersk fisk, sushiris, friske grøntsager og goma eller chilimayo, der som limen binder det hele sammen, så er man solgt på den hawaiianske spise, der forener alt det bedste i én skål. Det er jo ikke for sjovt, at det bliver kaldt sushi in a bowl. Og så bliver det jo heller ikke værre af, at det faktisk er sundt. I hvert fald hvis man ser bort fra sushirisene… som jeg er en sucker for.

Jeg fik stillet mit Poké-behov, da jeg på min søndagsudflugt ræsede forbi MAUI Poké på Ravnsborggade på Nørrebro. Jeg bestilte Salmonhagen skålen, der minder mig om dengang, jeg arbejdede i sushirestaurant. Der lavede jeg dagligt en lignende skål med hvide eller sorte ris, frisk laks og tun, avo, agurk, tangsalat, edemamebønner (også kaldet edermanme-bønner), forårsløg, chilimayo og soya. En fuldstændig henrivende smagsoplevelse, som jeg snildt kunne leve af. Fun fact: det var i 2011, jeg arbejdede som tjener hos DonDon Sushi. Dengang spiste jeg sushi til morgenmad, middagsmad og aftensmad i 8 måneder uden at blive det mindste træt af sushi! Den dag i dag drømmer jeg stadig om sushi.

Tip: Bor du på Vesterbro/Frederiksberg, kan du med fordel cykle til Gammel Kongevej, hvor Oli Oli Poké ligger. Jeg har smagt deres catering, hvilket også var en fryd for ganen!

2 kommentarer

 • Ej hvor ser det lækkert ud! Det skal jeg da helt klart prøve, næste gang jeg skal ud at spise! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carobergman

   Gør det! Det får en kæmpe anbefaling herfra 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DUNJAKKEN LÆNGE LEVE