EN HJERTEBANKENDE OPLEVELSE

HER BOR JEG

OLYMPUS DIGITAL CAMERAimg_2042Et helt retorisk spørgsmål: Hvem elsker ikke at snage en lille bitte smule i andres privatliv, og se hvordan der ser ud hjemme hos folk? I do! Og lur mig om flere af jer ikke også har det sådan. I hvert fald imødekommer jeg jer på sådan en højhellig søndag ved at åbne op for min lille Nørrebroperle med udsigt over Nørrebrogade og Den Røde Plads. I denne omgang flasher jeg hyttens lyseste rum, stuen. Det er stamstedet for min Netflix-eskapader, her er der blevet danset til langt over sengetid, dates er blevet eksekveret her lige såvel som lange telefonsamtaler i vindueskarmen er blevet foretaget. Der er også blevet taget masser af billeder – både gruppebilleder med alle damerne men selvfølgelig også en her del egobilleder af undertegnede. Og så er det hér, jeg sidder og suger solens stråler til mig efter arbejde, når den stadig står højt på himlen. Altså lidt af et favoritrum i min optik trods universets grimmeste tapet og den finurlige åbning i væggen ind til køkkenet…

img_2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Plakaten ‘After the disco the stars come out’ fra Paradisco Production er min absolut favorit. Du kan selv finde den her.

img_2022

Sofaen er fra Bolia og er fra den udgået serie, Seville. Jeg har købt den brugt på DBA som her.
Spisebordsstolene er et mix af Tolix, Eames DAW, Arne Jacobsens ‘Dråben’ og ‘Syver’ og loppefund.

Man behøver ikke være helt kvik for at se, at jeg er glad for farver. Så da jeg overtog lejligheden fra min veninde for cirka et halvt års tid siden og dermed skulle bo alene for første gang nogensinde, vidste jeg, at farveskalaen skulle sprænges. Og det gør den så. Men ting tager tid. Det kender du nok godt. Jeg skal have mange flere plakater og andre ophæng op, mange flere grønne planter (jeg drømmer om at løfte en stor palme op på 4. sal), et fjernsyn (ja jeg ejer ikke et fjernsyn), en ny vægreol, og så gad jeg nok egentlig gerne prøve at male væggen bag sofaen. Men det er en lejelejlighed, så det er egentlig lidt godnat at investere for mange penge og for meget tid i den. Tænke tænke.

img_2036

Barokstolen er fra en genbrugsbutik, og jeg spottede den en dag, mine forældre var på besøg, da vi gik en tur. Jeg ævlede så meget om stolen efter at have set den, at de besluttede sig for at købe den. Mission accomplished 🙂

img_2029Spisebordet er fra IKEA, og det er et gammelt ønske, at jeg ville have det. Så da jeg flyttede alene og selv kunne bestemme alt, var bordet det første, jeg købte. Find det her.

Jeg elsker at blande genbrug med dyrere designs og mere prisvenlige møbler og nips. Det synes jeg er den bedste løsning til at skabe en personlig indretning. Og så glem for guds skyld aldrig detaljerne i form af stilleben, stearinlys, lyskæder, plakater, kunst, krukker, blomster, spejle osv. It’s in the details.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HJERTEBANKENDE OPLEVELSE