OPSKRIFTEN PÅ LANGE VIPPER

12 TING, DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG

img_1763

Inden jeg kommer for godt igang med at dele ud af mine bedste tricks til flad mave, og hvor du spiser den bedste burger i København (I know, de to punkter er temmelige modsigende – men det er en generel tendens i mit liv), så tænkte jeg, at vi lige skulle starte med at have fokus på mig, nærmere 12 fun facts, som måske kan give dig et bedre billede af, hvem jeg er. Take it away!

 1. Jeg må være blevet tabt på gulvet som helt lille. Jeg kan i hvert fald ikke lide hverken lakrids eller ost. Bevares, jeg kan godt lide toastost, pizzaost, nachosost, feta, mozzarella og pikantost. Men alt det andet med skøre teksturer og lugte. Fy for satan. Og lakrids er bare helt bandlyst. Det bliver vel bedre en dag…
 2. Til gengæld er jeg skamløs, når det kommer til alt andet mad. Jeg kan tonse mad ned som en mand; forleden spiste jeg 7 skiver oksecuvette, kartofler, sovs, salat og 2 rugbrødmadder + kage og en nutellamad. Til frokost bare.
 3. Jeg har fødselsdag på Halloween, altså 31. oktober og fylder 27 i år. Mentalt er jeg nok 22 eller derunder.
 4. Jeg har en yderst flot lillebror, RisRas, der er 7 år yngre end mig. Og så har jeg den smukkeste søster, Frede, der er 10 år yngre end mig. Til de hurtige; navnene er Rasmus og Frederikke.
 5. Jeg har 3 tatoveringer, men har faktisk 2 nye på tegnebrættet, som Tatovøren skal lave på mig. More info to come. Sorry mama.
 6. I 17 år har jeg spillet badminton. Det har Alexander, min kollega og en af Danmarks bedste herremodebloggere, faktisk også. Så vi har mange gode røvere at dele fra dengang, vi brugte hver weekend i diverse haller rundt omkring i landet.
 7. Blufærdig er nok ikke ordet at bruge om mig. Jeg har i hvert fald ikke de store problemer med at tale åbent om ting både over og under bæltestedet. Ligeså er jeg rimelig rolig omkring min krop. Nøgenhed er i hvert fald ikke et problem som sådan, hehe 🙂
 8. Jeg ejer ikke et fjernsyn, og har hverken set Sons of Anarchy, Homeland, House of Cards, Game of Thrones og alle de andre. Men jeg er lige så stille ved at lære det. Så i går startede jeg på Suits. Og til den må jeg lige spørge, “hvordan i himlens navn kan man være så lækker som Harvey Spector?!”.
 9. Jeg græder sjældent (læs: aldrig) over mit eget personlige liv – jeg er mere en tænker. Til gengæld græder jeg til ALT andet. Jeg har endnu ikke præsteret ikke at græde til Fifty Shades, jeg græder til musik på cykelstien (senest “Solkongen” med Minds of 99), trailere der varer et par minutter (senest “Wonder” på Youtube) osv. osv. Når jeg er i biografen, kan du være sikker på, at jeg er hende bag dig, der er ved at kløjs i egen gråd, snot og åndedrætsbesvær.
 10. Nu skal jeg – som nævnt her – på min første skiferie nogensinde her til marts. Så det er ikke helt præcist at udtale mig omkring, men jeg er en kæmpe chartermus. Og ville pt. vælge solskinsferie til hver en tid frem for skiferie. No joke, jeg kan praktisere 100 meter liggestol, fra jeg vågner, til jeg går i seng. Og jeg er bare god til at blive rød for derefter at blive brun. Indtil nu er Thailand mit absolut yndlingssted at tage hen for at få varme. Hvor er dit?
 11. Jeg citerer fra min Tinderprofil; “…176 cm. (læs: 175 cm. når jeg er træt – særligt om mandagen)”.
 12. Jeg har mange gode, tætte venner. Men min bedste ven er og bliver min morfar, også kaldet MF <3 En levende legende – både som person men også på sms. Se bare min korrespondance med ham i morges.

img_1762

Jeg synes, det er meget hyggeligt med sådanne informationsrunder. Så fyr endelig løs i kommentarfeltet, hvis der er noget, du vil vide!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFTEN PÅ LANGE VIPPER