ÉN ULYKKE KOMMER SJÆLDENT ALENE

OPSKRIFTEN PÅ LANGE VIPPER

img_1610_facetune_18-01-2018-18-43-07 img_1639_facetune_18-01-2018-18-24-10

Og nu til dagens store spørgsmål: Er det ægte tapet, der er bag mig på billederne?
Spøg. Spørgsmålet går på hvorvidt mine vipper er sat på eller ej? Det er i hvert fald et spørgsmål, jeg får relativt ofte – hvilket jo er et skide dejligt kompliment! For lad mig da bare være ærlig, de er all naturalos. I bund og grund har jeg bare været hammer heldig at have arvet den mest sassy lady, jeg kender, nemlig min mors lange vipper. Men når det så er sagt, så gør jeg da noget for det! Tro mig. For jeg er ikke typen, der kan prale og sige “I woke up like this”. Eller jo, det kan jeg godt – men det er ikke altid kønt. Tværtimod. Og så priser jeg mig lykkelig for at vågne op alene. Single.

Men hvis du ønsker lange, stærke vipper, så er der én ting, du skal gøre: Du skal købe RevitaLash vippeserum. Og det skal du bare. Jeg har brugt det i mere end 2 år ved at lægge det langs vippekanten, når jeg har taget makeup af om aftenen, og der er sket ting og sager! Det er som gødning. Jeg begyndte selv at kunne se virkningen efter 2 måneders tid, og siden da har mine vipper konstant været perfekt lange og buede. Og så kan jeg altså sagtens få sådan en bette flaske til at række i over et år. Så er 599 kroner lige pludselig ikke så dyrt, som du kan få den til her. Normalprisen er ellers 899 kroner. Så der er bananer at spare!

skaermbillede-2018-01-18-kl-19-36-53

Mange kender også M2 vippeserum. Jeg har ikke selv afprøvet det, men har hørt, at de to udgaver indeholder stort set det samme. Så det er lidt hip som hap. Skulle du være mest til M2 udgaven, kan du købe den med rabat her.
En lille bonusinfo er dog, at jeg er startet på at teste M2 serum til øjenbrynene i dag. Jeg giver det lige nogle måneder, før jeg delagtiggør jer mere i den proces. Men det bliver da spændende og se, om jeg kommer til at rende rundt med ét stort monobryn af ren hårvokseværk 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÉN ULYKKE KOMMER SJÆLDENT ALENE