NYT ÅR, NY BLOG

NYT ÅR, NY BLOG

img_1092

Så skete det, jeg knap nok selv havde troet ville ske. Jeg er tilbage på tasterne og dermed tilbage på mediet, mange elsker at hade, bloggen*. Denne gang selvstændigt og dermed uden Krisser. Og under nyt navn og med et nyt hold i ryggen. Altså noget fuldstændig anderledes end sidste gang. Men bare rolig, Krisser er stadig i mit liv, og hvem ved, om hun kommer til at gæsteblogge i ny og næ? Nu tænker du nok, “Hvem fanden er Krisser?”. Krisser er min gode veninde, som jeg sammen havde Copenhagen Stories med i 3 gode år. Vi var et godt makkerpar: vi drak mange drinks, vin og kaffe. That’s for sure. Og så rejste vi meget, agerede modedåser og spamodeller, spiste VOLDSOMT meget ude, interesserede os for iværksætteri (det gør vi i øvrigt stadig…*cliffhanger), larmede altid for meget når vi var til events og var sammen hver eneste dag. Kort sagt, hun er en ener!

Men hvorfor skal jeg så blogge igen? Det er jo ikke ligefrem fordi, jeg kom først. Men man kan vel sammenligne det lidt med sushi. Og hvidvin. Og chokolade. Når man først har fået smag for det, så smager det af mere. Meget mere. Og sådan har jeg med at skrive. Jeg har sgu savnet det, har jeg. Og nu glæder jeg mig til at mange nye stunder, hvor jeg skal spise sushi, drikke hvidvin og spise chokolade samtidig med, at jeg skriver alt for lange anekdoter om mit livs op- og nedture, og alt det der ligger der imellem. Det gør det så hellere ikke bedre af, at jeg er havnet midt i orkanens øje i mit virke som Community Manager hos landets største bloggernetværk, Bloggers Delight. Dag ud og dag ind sludrer jeg med de skønneste piger, drenge, mænd og kvinder, som alle har én ting tilfælles: de sætter dagsordenen på sociale medier. Og det gider jeg gerne være med til. Ikke at jeg ved, om du gider lytte til, hvad jeg har at sige. Nok ikke. Men om ikke andet har jeg muligheden for at hælde tonsvis af ævl, tanker, ideer og alt muligt andet ud af kalorius. Og så er mine veninder fri for at have mig hængende i røret i lige så høj en grad i tide og utide. Altså, jeg synes kun, der er wins ved, at jeg begynder at bloggelogge igen.
Så spænd sikkerhedsselen, nu rykker vi. 2018 bliver mit (blogger)år!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT ÅR, NY BLOG